Home / Hardware / AOC lanceert IPS-monitoren met ONKYO-speakers

AOC lanceert IPS-monitoren met ONKYO-speakers

>AOC komt met een aantal nieuwe modellen IPS-monitoren op de markt. Bijzondere features aan deze modellen zijn onder andere de ingebouwde ONKYO-speakers, MHL en Miracast.

Het gaat op dit moment om twee nieuwe modellen, de i2473Pwm en de i2473Pwy die beiden worden uitgevoerd in het Razor concept-design. Beide schermen hebben ingebouwde speakers van het audio-merk ONKYO en moeten een superieur geluid weergeven tijdens films en games. Ook is er bij de i2473Pwy, Miracast en MHL aanwezig zodat er een draadloze verbinding kan worden gemaakt met mobiele apparaten zodat het scherm om de AOC monitor kan worden weergeven.

i2473Pwy_detail_front

De nieuwe modellen in de 73-serie zijn uitgerust met hoogwaardige IPS-panelen van 23’8″ (60,4 cm). Deze beeldschermen met LED-achtergrondverlichting hebben een Full HD resolutie (1920×1080), een lichtsterkte van 250 cd/m² en een pixelresponstijd van 5ms. Dit alles zorgt voor levendige kleuren en een kijkhoek van 178°, zowel horizontaal als verticaal.

De nieuwe modellen uit de 73-serie zijn nu verkrijgbaar. De adviesprijs van de i2473Pwm bedraagt € 219,- de i2473Pwy heeft een adviesprijs van € 269,-.

i2473Pwy_back_to_left

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*