Home / PC & Consoles / PC / The Division is vandaag verkrijgbaar!

The Division is vandaag verkrijgbaar!

>Vanaf vandaag is Tom Clancy’s The Division eindelijk te spelen. Als een Division agent wordt je opgeroepen om de orde te handhaven in een door een epidemie getroffen New York.

Aardig wat studio’s zijn gemoeid bij de ontwikkeling zo was werkte ontwikkelaar Ubisoft Massive samen met Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment en Annecy studios. Enkele weken terug konden we al genieten van een korte preview in de vorm van de béta voor The Division. Maar vanaf vandaag kunnen we eindelijk los op de volledige game.

The Division speelt zich af in een door een epidemie getroffen New York, een virus dat zich via bankbiljetten heeft verspreid heeft duizenden gedood. De stad is in een volledige chaos gestort, bendes en criminelen lijken het hier nu voor het zeggen te hebben. Het is aan jouw als geheim Division agent om de orde te herstellen en de stad te zuiveren van kwaadgezinden.

The Division komt uit voor de Xbox One, Playstation 4 en PC.

Update:

Kippenvel krijg ik van het openingsfilmpje wanneer ik de game voor het eerst opstart. Geen CGI maar echte camerabeelden worden gebruikt om de game in te leiden. Het belooft wat, een goede indruk van de game krijg je als je onze stream van dinsdagavond terug kijkt!

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*