Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Keeping up with the Joneses (Blu-Ray)

Review: Keeping up with the Joneses (Blu-Ray)

>Nog voor Gal Gadot mag schitteren als Wonder Woman, mogen we de Israëlische schone bewonderen in haar rol als Nataly Jones die met Tim Jones in zijn rol als Jon Hamm een spionnenkoppeltje vormt.

De twee trekken de subburbs in terwijl ze proberen te infiltreren in een techbedrijf met hele bijzondere werknemers. De strategie is al snel duidelijk. Aanhaken bij het gezinnetje Gaffney. Jeff Gaffney (Zach Galifianakis) en Karen Gaffney (Isla Fisher). Jeff is duidelijk op zoek naar aandacht van de nieuwe inwoners in de wijk en als HRM manager bij het techbedrijf het ideale doelwit. Het is zijn vrouw die al snel door heeft dat er meer speelt en op onderzoek uit gaat. Wanneer de twee ontdekken afgeluisterd te worden, proberen ze de spionnen te slim af te zijn. Maar staan ze wel echt aan de andere kant?

Het is niet de eerste keer dat we zien hoe een gezinnetje in een actiefilm wordt gedropt om zo een doldwaas avontuur op te leveren. Denk bijvoorbeeld aan Date Night. Qua originaliteit valt er dus al lang niets meer te winnen op verhaal, maar… de humor is meer dan aanwezig. Van de oersimpele woordgrappen van Jeff en collega’s tot de oncomfortabele situaties waar Karen zich in begeeft en natuurlijk de humor tijdens de avonturen van onze spionnen. Sterker nog, dat blijken in de praktijk ook echt de hoofdrolspelers in het hele avontuur en geven de film de diepte die het nodig heeft.

Extra’s

Alle basics zijn aanwezig op de Blu-Ray schijf. Van verwijderde scènes tot trailers, galerijen, commentaren etc. Maar de Blu-Ray halen we natuurlijk vooral voor de kleedkamerscènes met Gal Gadot ;-).

Beschikbaarheid

Keeping up with the Joneses is onder anderen verkrijgbaar via Bol.com.

Nog voor Gal Gadot mag schitteren als Wonder Woman, mogen we de Israëlische schone bewonderen in haar rol als Nataly Jones die met Tim Jones in zijn rol als Jon Hamm een spionnenkoppeltje vormt. De twee trekken de subburbs in terwijl ze proberen te infiltreren in een techbedrijf met hele bijzondere werknemers. De strategie is al snel duidelijk. Aanhaken bij het gezinnetje Gaffney. Jeff Gaffney (Zach Galifianakis) en Karen Gaffney (Isla Fisher). Jeff is duidelijk op zoek naar aandacht van de nieuwe inwoners in de wijk en als HRM manager bij het techbedrijf het ideale doelwit. Het is zijn vrouw…

Overzicht Reviews

Verhaallijn (originaliteit)
Actie
Humor

Opsomming: Qua originaliteit komt het verhaal dan niet heel ver, de humor in Keeping up with the Joneses mag er zeker zijn. Wat een heerlijke film om dit eerste heerlijke weekend van april mee af te sluiten.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
73

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*