Home / PC & Consoles / PC / Zombi komt naar PS4, Xbox One en PC

Zombi komt naar PS4, Xbox One en PC

>In 2012 verscheen de game Zombi op de Wii U als ZombiU, de succesvolle game zal nu ook zijn debuut maken op de laatste generatie consoles van Microsoft en Sony maar ook op PC.

Half augustus komt Ubisoft met de release van Zombi op Playstatio 4, Xbox One en PC. Voor de tweede keer in de geschiedenis wordt de stad overvallen door een virus dat mensen besmet met de dood of een transformatie tot gevolg. In deze first-person shooter is het niet de vraag of je het overleeft, maar voor hoe lang. Leuk is dat door het permadeath systeem, je na elke dood in een ander lichaam de game verder speelt.

ZombiU kwam in 2012 uit voor de Nintendo Wii U, de game bleek zo populair dat Ubisoft nu ook de stap zet om deze uit te brengen op de huidige generatie consoles en PC. Vanaf 18 augustus is de game verkrijgbaar.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*