Home / PC & Consoles / Nintendo Switch / Wolfenstein II: The New Colossus Launch Trailer

Wolfenstein II: The New Colossus Launch Trailer

>Ondanks de moord op Nazi General Deathshead blijft de grip van de Nazi’s op de wereld onveranderd. Jij bent B.J. Blazkowicz, lid van het verzet en voor de mensheid de laatste hoop op vrijheid. Alleen jij hebt de ballen, de vuurkracht en de overtuiging om de tweede Amerikaanse revolutie te ontketenen!

AMERICA 1961,

 

In Wolfenstein II: The New Colossus kruip je in de huid van B.J. “Terror-Billy” Blazkowicz, en bereid je jezelf samen met een groep verzetsstrijders voor op maar één doel: de Nazi’s uit Amerika schoppen! Schiet legioenen aan geavanceerde Nazi- en übersoldaten aan flarden dankzij een indrukwekkend arsenaal aan volledige upgradebare retro sci-fi wapens in deze adembenemende first-person shooter.

Met de release van deze game nog een week verwijdert heeft Bethesda ons getrakteerd op de enige echte launch trailer. En die ziet er moddervet uit! Voor de liefhebbers van de originele Castle Wolfenstein uit 1981 of één van de negen edities erna, en iedereen die houdt van Rambo-style gameplay met heerlijke melee acties en ongeëvenaarde vuurkracht is deze first-person shooter niet te missen!

Wolfenstein II: The New Colossus verschijnt op 27 oktober 2017 voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. De Nintendo Switch-versie volgt later in 2018. Wolfenstein II: The New Colossus, onder meer winnaar van meer dan 100 awards tijdens E3 2017, werd ook vier keer genomineerd voor de officiële E3 Game Critics Awards (inclusief Best of Show) en won daarbij de titel van Best Action Game.

Check de Launch Trailer hieronder!

 

Wolfenstein II: The New Colossus kopen?

Overtuigd? Wil jij nu al jouw Wolfenstein II: The New Colossus kopen?

Pre-order hem dan op: https://wolfenstein.bethesda.net/order

Over Michiel Schuur

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*