Home / Hardware / Audio / Winnen: Razer Man O’War headset t.w.v. €199,99

Winnen: Razer Man O’War headset t.w.v. €199,99

>Razer is bij ons in de prijzen gevallen van de Editors Pick. Daarom vond Razer het toepasselijk, het in de prijzen gevallen, product weg te geven middels een winactie!

Het product betreft de draadloze headset van Razer genaamd Man O’War. Deze headset beschikt over zeer goed geluid en dikke bass. Gaat lang mee en met verlichting. Ook kun je veel instellingen veranderen, meer dan ik tot nu toe heb gezien bij een headset. Afijn, voordat ik weer de review schrijf is hier de link van de review.

Wat moet je doen om deze headset van bijna €200,- te winnen?

  1. Like  Entert1.nl op Facebook (<– klik op de link)
  2. Deel dit bericht op Facebook
  3. Afwachten op jij de gelukkige winnaar bent die op zondag 5 februari benaderd wordt.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

2 reacties

  1. Ik hoop het voor mijn man Matt. Die wil dit al heel lang.

  2. Geweldig apparaat! klinkend en helder! en “YESS DRAADLOOS” Ideaal die accu! Met dit loepzuiver geluid kan ik mijn spel doorspelen zonder ellende.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*