Home / Hardware / Upgrade je oude laptop met een nieuwe grafische kaart!

Upgrade je oude laptop met een nieuwe grafische kaart!

>Technisch gezien is het altijd al mogelijk geweest om bij een selecte groep laptops de videokaart te vervangen en dus te upgraden. Eurocom wil dit eenvoudiger maken door een volledige kit met videokaart te leveren.

Op dit moment worden enkel high-end en gaming laptops met zwaardere videokaarten geleverd met een MXM slot op het moederbord. Veel van de andere, vooral consumenten laptops, hebben enkel een on-board videokaart waar de meeste gebruikers wel mee uit de voeten komen. Eigenlijk is het altijd al mogelijk geweest om de videokaarten van deze sloten en de oudere AGP varianten te vervangen of te upgraden, waar je vaak op vast loopt is of je jouw laptop wel uit elkaar wil halen!

Eurocom levert nu volledige sets voor enkele Alienware en Clevo laptops met koelpasta, koelpads voor op de geheugenchips en enkele benodigde tools om het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Eurocom levert verschillende GPU’s zoals de GTX 880M, 970M en 980M en de prijzen liegen er niet om. Je kan zelfs een GTX 980m SLI setup krijgen als je dat zou willen, de prijzen lieger er in ieder geval niet om! Toch zal de gemiddelde gamer met bijvoorbeeld een Alienware laptop liever een nieuwe videokaart overwegen dan een volledig nieuwe laptop. Een krachtige processor is al langere tjid minder belangrijk dan een high-end videokaart, een markt voor deze kaarten is er dus zeker.

Mocht je jezelf er toch niet aan willen wagen, dan kan je jouw laptop opsturen naar Eurocom.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*