Home / Handheld & Mobile / 3DS / Transformers: Rise of the Dark Spark aangekondigd

Transformers: Rise of the Dark Spark aangekondigd

>Activision en Hasbro zijn bezig met een nieuwe Transformers game die verder gaat op de film Tranformers: Age of Extinction welke in juni dit jaar uit komt. De nieuwe game Transfomers: Rise of the Dark Spark speelt zich af na het verhaal van de nieuwe film en sluit daar dan ook op aan.

Transformers: Rise of the Dark Spark vormt een brug tussen de planeten Cybertron en Aarde. De game moet aansluiten op de film en de vorige games van Transfomers en zal absoluut iets extra’s bij gaan dragen aan het verhaal.

In de game spring je van de ene planeet naar de andere planeet waarbij je zowel een verhaallijn van de Autobots en de Decepticons zal spelen. Zo ontvouwt zich het verhaal waarbij er jacht wordt gemaakt op een oude relikwie met eenzelfde kracht als de Matrix of Leadership: de Dark Spark. De game zal vol actie zitten met grootschalige conflicten op open slagvelden, die wordt uitgevochten met tal van voertuigen. Spelers kunnen kiezen uit meer dan 40 speelbare personages uit de twee verschillende werelden.

De komt komt uit op Xbox One, Xbos 360, Playstation 3, Playstation 4, PC, Wii U en de Nintendo 3DS.

We hopen binnenkort natuurlijk op meer informatie. maar kijk hieronder alvast de trailer!

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*