Home / PC & Consoles / PC / The Witcher 3: Wild Hunt laatste DLC komt eind deze maand

The Witcher 3: Wild Hunt laatste DLC komt eind deze maand

>CD Projekt Red heeft aangekondigd dat de laatste grote uitbreiding, Blood and Wine, eind deze maand zal verschijnen. Naast een nieuwe verhaallijn zal Blood and Wine ook een volledig nieuw land bieden om te verkennen.

Meer dan een jaar na release van de originele game, The Witcher 3: Wild Hunt, verschijnt de laatste content update. Dat in de vorm van ‘Blood and Wine’, het tweede en tevens laatste deel van de expansion pass. Een game die ook wij op de redactie hebben platgespeeld!

In ‘Blood and Wine’ gaat Geralt of Rivia op zijn laatste missie. Ontwikkelaar CD Projekt Red voegt meer dan 90 nieuwe quests toe, goed voor meer dan 30 uur nieuwe gameplay. Ook komt in deze update een volledig nieuwe regio beschikbaar, zo groot als No Man’s Land. Verder vindt je nieuwe features waaronder een dynamisch ‘Point of Interest’ systeem, een nieuwe Gwent deck, end game mutation mechanics en een schijnbaar een ‘thuis’ voor Gerald. Nu ben ik benieuwd of dat laatste ook wordt beïnvloed door het eind van de game en dus jouw keuzes gedurende de hoofd verhaallijn.

CD Projekt Red legt mijn persoonlijke verwachtingen zeer hoog, de basis game speelde heerlijk. Een goed en sterk verhaal, gevolgd door 16 gratis DLC waarvan enkele zeer goede met extra quests, gevolgd door de eerste Expansion Hearts of Stone welke ik nog steeds wel moet uitspelen!

De Blood and Wine expansion komt uit op 31 mei en is onderdeel van de season pass welke je € 24,99 gaat kosten. Uiteraard is de expansion ook los verkrijgbaar voor €19,99. Op Steam kost een pre-order je twee euro minder.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*