Home / PC & Consoles / PC / The Division, hoe zouden Amsterdam en Rotterdam eruit zien?

The Division, hoe zouden Amsterdam en Rotterdam eruit zien?

>Dat is best een interessante vraag en dat vroeg Ubisoft NL zich dus ook af. Ze hebbenRoy Korpel, een professionele illustrator, gevraagd hier een beeld van te geven inclusief de making of!

image014

Hier is een afbeelding van Amsterdam als hier een soortgelijke uitbraak zou plaatvinden. Hieronder vind je de Photoshop bewandeling van hoe dit nu tot stand komt. Van een gewone foto tot een Division strijdveld.

En dan hebben we natuurlijk nog resterend een foto van Rotterdam.

image017

Nogmaals een mooie video hoe dit nu tot stand komt!

Best leuk dat Ubisoft NL het initiatief heeft genomen om de game in de Nederlandse straten terug willen laten komen. En natuurlijk dank aan Roy Korpel dat hij ons een mooi inkijkje geeft in de wondere wereld van de bewerking van foto’s!

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*