Home / PC & Consoles / PC / Star Wars Battlefront Beta begin oktober

Star Wars Battlefront Beta begin oktober

>EA en Dice hebben aangekondigd dat de Beta begin oktober komt met diverse speltypen en een heuse card game.

Wat kun je spelen? Nou allereerst een 40 man deatmatch Walker Assault op Hoth. Lekker in de sneeuw rollen als Imperial of Rebel. En dan kun je natuurlijk ook als Luke Skywalker of Darth vader spelen. Dan heb je ook nog een Survivel mode waarbij jij en nog een speler wave na wave voor je kiezen krijgt.

Als laatste komt een gamemodus die Drop Zone heet. De details moeten daarvoor nog worden onthult. Verder komt dan ook de Star Wars Battlefron Companion app beschikbaar. Met deze app kun je een card game spelen en punten verdienen om in de site wapens, kaarten en andere leuke dingen te unlocken. Ook kan je met de app statistieken volgen.

Maar pas op, alle voortgang die je in de Beta maakt zal verloren gaan wanneer de Beta eindigt. Dan weet je dat alvast. 😉 Voor meer info check de site. De game komt uit op 19 november 2015 voor op de PC, Xbox One en de PS4.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*