Home / Hardware / Muizen / Roccat Isku FX White nu beschikbaar

Roccat Isku FX White nu beschikbaar

>Roccat komt met een witte editie van zijn Roccat Isku FX. Dit geeft de inmiddels twee jaar oude Isku een frisse look en zal goed staan bij een heel aantal computer setups.

Roccat brengt de laatste tijd al vaker een witte variant uit van zijn producten. Zo ook met de Roccat Isku FX, nu in een witte editie. Wat betreft features is de Roccat Isku FX White volledig gelijk aan zijn zwarte broertje. Een volledig nieuw keyboard is het dan ook niet, maar de witte variant oogt wel ongelooflijk vet.

De Isku FX is een gaming toetsenboard met medium hoge toetsen, de gulden middenweg tussen low profile en high profile. Je vindt een rij macro toetsen aan de linker zijde en drie stuks onder de spatiebalk welke gemakkelijk te bedienen zijn met de duim. Ook is de Isku FX voorzien LED verlichtte toetsen, instelbaar tot 16.8 miljoen kleuren en ook nog eens comptible met AlienFX van Alienware.

De richtprijs voor de Roccat Isku FX White ligt op de €109,99 en is per direct verkrijgbaar.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*