Home / PC & Consoles / Xbox 360 / Rise of the Tomb Raider Launch trailer

Rise of the Tomb Raider Launch trailer

>Het is bijna zover, Rise of the Tomb Raider verschijnt 13 november exclusief voor de Xbox One. Hier zie je de launch trailer, welke een boekje open doet over de story-line in Rise of the Tomb Raider.

Als sinds het uitspelen en daarna herhaaldelijk opnieuw spelen van de Tomb Raider reboot kijk ik al uit na een tweede game. De verhaallijn en emotie die je in deze game meenamen zorgde ervoor dat je de game in één adem uitspeelde en je geen moment verveelde. Ik sprong dan ook een gat in de lucht wanneer Rise of the Tomb Raider werdt aangekondigd.

De verhaallijn

De afgelopen tijd hebben we al het één en ander meegekregen over Rise of the Tomb Raider, maar de launch trailer doet een boekje open wat betreft het verhaal.
Vader Croft deed voor zijn dood onderzoek naar mythes over onsterfelijkheid, echter geloofde niemand hem. Lara’s vader had het over Trinity, schurken die hem op het spoor waren en ook op zoek naar deze mythes over onsterfelijkheid. Echter niemand geloofde hem.
In Rise of the Tomb Raider gaat Lara zelf achter deze mythes aan en ontdekt dat ze echt zijn. Samen met Jona reist ze naar Siberië om deze mythes op te sporen. Echter ook zij zal worden achtervolgd door Trinity en dat maakt haar reis nogal moeilijk.

De verwachting

De verhaallijn van Tomb Raider: A Survivor is Born was ongelooflijk goed en speelde heerlijk weg. Mijn verwachting van de game mag wel duidelijk zijn. Ik verwacht niet anders dan dat deze game op dezelfde manier door gaat, dat Lara ons meeneemt in een avontuur vol spanning, emotie en mysterie, wat de eerste game zo goed maakte. Ik zie graag een uitbreiding op de gameplay, zoals meer en andere wapens en upgrades, veel nieuwe moves van Lara en nog betere graphics.
De launch trailer bevestigd mijn verwachting al enigszins, Lara zal alles op alles moeten zetten om het onderzoek van haar vader te voltooien. Een tot de tanden bewapend privé leger zal haar niet doen stoppen.

Rise of the Tomb Raider zal op 13 november, exclusief voor Xbox One en Xbox 360 verschijnen. Een PC versie volgt in het eerste kwartaal van 2016, op de Playstation release zullen we nog dik een jaar moeten wachten!

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*