Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: De Smurfen en het Verloren Dorp (Blu-Ray)

Review: De Smurfen en het Verloren Dorp (Blu-Ray)

Man, wat heb ik gelachen om de trailer van De Smurfen en het Verloren Dorp. In 3D op het grote scherm voor me een smurfenkont die ineens de zaal in kwam zeilen en daarna nog een hoop andere visuele grapjes in de +- anderhalve minuut die het filmpje duurde. En ja, dan krijg je zin in de hele film. Ik ben een dertiger en nog altijd kan ik genieten van de originele tekenfilmpjes en zelfs de Johan en Pirrewiet spin-offs. Wat vreselijk was het toen ik de eerste 3D film van de smurfen zag, maar het bleek geen succes. De…

Overzicht Reviews

Humor
Verhaal
Extra's

Opsomming: Sony Pictures zet met De Smurfen en het Verloren Dorp de eerste smurfen film neer waar ik ook als volwassen man van kan genieten. De kleine blauwe wezens zitten barstensvol humor en voor kinderen is het verhaal ook erg goed uitgewerkt. Mijn kinderen hadden er in ieder geval erg veel lol van. En dan nog de extra’s. Dit is hoe het wat extra’s betreft moet. Hulde.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
97

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*