Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Mom’s Night Out (DVD)

Review: Mom’s Night Out (DVD)

>Het is weer tijd voor een zaterdagavond komedie en deze week is dat Mom’s Night Out geworden. Een film over Allyson (Sarah Drew – Man Men, Waking Marshall Walker) die als moeder eindelijk een avondje uit mag, maar dat gaat natuurlijk niet goed.

Allyson is gelukkig getrouwd mer haar hubby Sean (Sean Astin – Teenage Muntant Ninja Turtles, The Strain), maar het huishouden is toch echt voor haar. Sean is namelijk vaak van huis voor zijn werk. Tijdens de bijeenkomst van de boekenclub komen Allyson en haar vriendin Izzy op het plan om eindelijk weer eens een avondje uit te gaan. Maar dan moeten de mannen op de kinderen passen en dat zijn ze natuurlijk niet helemaal gewend…

Mom’s Night out verandert al snel in de gemiddelde, makkelijke komedie die je lekker met het hele gezin kan kijken. Veel grappen zijn cliché, maar over het algemeen zijn ze wel allemaal goed geplaatst. De film zou dan ook prima in een rijtje passen met titels als American Pie en Deuce Bigalow, maar dan zonder platvloers te worden. Het blijft een film voor het hele gezin.

Extra’s

De DVD van Mom’s Night Out is afgeladen met extra’s, maar gaan echt allemaal over het maken van deze komedie. Doordat de komedie zelf weinig echt bijzondere momenten kent, zijn deze extra’s niet heel interessant. Ze hadden het wat mij betreft bij de bloopers mogen laten.

Conclusie

 

Het is weer tijd voor een zaterdagavond komedie en deze week is dat Mom's Night Out geworden. Een film over Allyson (Sarah Drew - Man Men, Waking Marshall Walker) die als moeder eindelijk een avondje uit mag, maar dat gaat natuurlijk niet goed. Allyson is gelukkig getrouwd mer haar hubby Sean (Sean Astin - Teenage Muntant Ninja Turtles, The Strain), maar het huishouden is toch echt voor haar. Sean is namelijk vaak van huis voor zijn werk. Tijdens de bijeenkomst van de boekenclub komen Allyson en haar vriendin Izzy op het plan om eindelijk weer eens een avondje uit te…

Overzicht Reviews

Humor
Verhaal
Cast

Opsomming: De extra's zijn bij Mom's Night Out wat mij betreft overbodig en het is duidelijk dat de film geen komedie is waar je nog jaren met plezier aan terugdenkt. Het is gewoon een komedie die leuk, vermakelijk en toegankelijk is. Ideaal voor een niet al te intellectuele zaterdagavond dus.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
60

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*