Home / Hardware / PC-componenten / Review: Lenovo Y710 Cube gaming PC

Review: Lenovo Y710 Cube gaming PC

De Lenovo Y710 Cube is de compacte gaming PC van Lenovo. Het merk introduceerde afgelopen Gamescom meerdere nieuwe systemen waaronder de Y710 Cube gaming PC. De afgelopen drie weken ruilde ik mijn vertrouwde PC in voor de Lenovo Y710 Cube. Voor mij pesoonlijk is deze configuratie van de Y710 Cube, op papier een ruime downgrade. Toch wel even een moeilijke stap, maar we gaan er voor. Drie weken lang gebruikte ik de Cube zoals ik mijn eigen desktop dagelijks gebruik voor gamen internetten, simpelweg muziek luisteren en natuurlijk content schrijven! Alles wat ik op mijn computer doe, doe ik het liefst tegelijk. Zo…

Overzicht Reviews

Design - 9
Performance - 8
Software - 7
Prijs / Prestatie - 9

8.3

Opsomming: Lenovo heeft zijn best gedaan op een uniek en prachtig klein design en scoort dus hoge ogen. Echter had ik wel graag gezien dat er in plaats van statische rode LED's, RGB leds werden geplaatst voor wat meer personalisatie. De hardware is goed weggewerkt in de kleine ruimte en haalt naast zeer goede resultaten op Full-HD en Ultra-HD gaming ook nog respectabele temperaturen in de compacte ruimte. Wat betreft software heeft Lenovo het minimaal gehouden. Echter had ik wel graag van Lenovo tooling gezien die het bekijken van kloksnelheden en temperaturen had weergeven. De huidige tool is compact en to the point maar hoeveel geheugen mijn videokaart momenteel gebruikt kan ik niet interessant noemen. De Lenovo Y710 Cube staat momenteel voor een nette €1599,- te koop. Een goede prijs voor een volledig systeem inclusief kwalitatief goed toetsenbord en een fijne game muis.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
8

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*