Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: House of Cards Seizoen 4 (Blu-Ray)

Review: House of Cards Seizoen 4 (Blu-Ray)

>Eindelijk is hij er, het vierde deel van misschien wel de beste politieke dramaserie van dit moment. Afgelopen week mocht ik genieten van alweer het vierde seizoen. Op Blu-Ray natuurlijk.

Bij de afsluiting van het derde seizoen verliet Claire het witte huis. Of het een tijdelijke of permanente stap zou zijn, was niet duidelijk. Op de achterkant van de prachtige verpakking van de vier discs worden we hier meteen weer mee geconfronteerd. Een confrontatie die zich verder voortzet wanneer we de hoes openen. De breuk tussen de president en zijn First Wife is waar het allemaal om draait in dit vierde seizoen van House of Cards.

In 12 afleveringen zien we hoe Frank en Claire een interne machtsstrijd ontketenen. Natuurlijk niet zonder eigen belangen voorop te stellen en voor het oog van het publiek nog steeds een koppel te zijn. Bovendien wordt Frank geconfronteerd met een slechte gezondheid en een journalist die dichterbij de waarheid achter de moord in het eerste seizoen lijkt te komen. Daarnaast nemen we afscheid van twee mensen die vanaf het eerste seizoen belangrijk leken te zijn voor Frank.

Sony levert de Blu-Ray af op Full HD kwaliteit. Je krijgt DTS-HD Master Audio en Dolby Digital audiokanalen voor een optimale audiobeleving.

Eindelijk is hij er, het vierde deel van misschien wel de beste politieke dramaserie van dit moment. Afgelopen week mocht ik genieten van alweer het vierde seizoen. Op Blu-Ray natuurlijk. Bij de afsluiting van het derde seizoen verliet Claire het witte huis. Of het een tijdelijke of permanente stap zou zijn, was niet duidelijk. Op de achterkant van de prachtige verpakking van de vier discs worden we hier meteen weer mee geconfronteerd. Een confrontatie die zich verder voortzet wanneer we de hoes openen. De breuk tussen de president en zijn First Wife is waar het allemaal om draait in dit…

Overzicht Reviews

Verhaal
Cast
Verpakking

Opsomming: Je merkt, ik probeer zo min mogelijk weg te geven. Misschien is het nodeloos om te vertellen, maar dit vierde seizoen bevat weer een serie ijzersterke verhaallijnen. Opnieuw is het genieten van de achterkamerpolitiek in Amerika. Opnieuw blijf ik achter met een honger. Een honger naar meer.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
97

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*