Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Horrible Bosses 2 (DVD)

Review: Horrible Bosses 2 (DVD)

>In 2011 verscheen Horrible Bosses in de bios. Een heerlijke comedy waarin het drietal Kurt (Jason Sudeikis), Dale (Charlie Day) en Nick (Jason Bateman) besluit om voor goed af te rekenen met hun baas.

Nu, enkele jaren later, keert het trio terug en wel als eigen baas. De drie hebben een nieuw product bedacht dat ze in de markt willen zetten. Het betreft de Shower Buddy. Deze nieuwe gadget moet je onder de douche de ervaring geven dat jouw beste vriend jouw rug staat in te zepen… Oké, ik geef meteen toe dat die het bij ons op de site niet zou halen. Maar na een klungelig interview in Good Morning L.A. weten de drie toch een investeerder voor het project aan te trekken en dan komen de drie er achter dat ze opnieuw de misdaad in moeten om weer gelukkig te worden.

Het originele Horrible Bosses stond bol van de humor. Soms flauw, maar toegankelijk voor iedereen. In dit tweede deel zet Warner Bros. deze trend gewoon voort. Waar deel één werd geregisseerd door Seth Gordon, hoeven de fans van het eerste deel zich geen zorgen te maken nu Sean Anders op de regisseursstoel van deel twee heeft gezeten. Hij lijkt dezelfde, soms wat puberale, humor te bezitten als Anders. De wisseling heeft nauwelijks impact op de beleving van de film.

Ieder voordeel heeft ook hier zijn nadeel. Horrible Bosses 2 is wederom een film waar je echt zin in moet hebben. Ga je na een zware dag op het werk voor deze film zitten, kan het zijn dat het allemaal net even iets te melig overkomt. Is het onderdeel van een gezellige avond met vrienden, dan komt het allemaal wel goed.

Extra’s

Qua extra’s is natuurlijk veel making of materiaal op de DVD geperst. Daarbij heeft de focus gelegen op het bedenken van de grappen. Iets waar niet alleen de regisseur zich mee heeft bemoeid, maar ook de cast zelf. Een leuke toevoeging.

Beschikbaarheid

Horrible Bosses 2 is onder anderen verkrijgbaar via Bol.com.

In 2011 verscheen Horrible Bosses in de bios. Een heerlijke comedy waarin het drietal Kurt (Jason Sudeikis), Dale (Charlie Day) en Nick (Jason Bateman) besluit om voor goed af te rekenen met hun baas. Nu, enkele jaren later, keert het trio terug en wel als eigen baas. De drie hebben een nieuw product bedacht dat ze in de markt willen zetten. Het betreft de Shower Buddy. Deze nieuwe gadget moet je onder de douche de ervaring geven dat jouw beste vriend jouw rug staat in te zepen... Oké, ik geef meteen toe dat die het bij ons op de site…

Overzicht Reviews

Cast
Verhaallijn
Humor

Opsomming: Hoewel Horrible Bosses 2 niet met goud naar huis gaat, is het wederom een heerlijke starter voor het weekend. Een film om niet teveel bij na te denken en gewoon lekker met een groep vrienden om te lachen.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
80

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*