Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Everly (Blu-Ray)

Review: Everly (Blu-Ray)

>De prachtige Salma Hayek is terug in Full HD met Everly. In deze actiefilm blijkt Hayek een gevaarlijk vriendje aan de haak te hebben geslagen waardoor ze haar eigen leven en dat van haar familie moet redden.

In de film zien we hoe Everly (Salma Hayek) afscheid heeft genomen van haar vriendje en Yakuza maffiabaas Taiko (Hiroyuki Watanebe). Wanneer hij ook nog ontdekt dat Everly voor de FBI werkt, is hij flink pissig. De FBI zit immers al tijden achter Taiko aan.

In de hoop dat probleem uit de weg te ruimen, stuurt Taiko dan ook de nodige hired guns achter Everly aan. Deze belagen stuk voor stuk haar appartement terwijl ze niet alleen haar eigen leven moet redden, maar ook dat van haar dochter Maisey (Aisha Ayamah) en moeder Edith (Laura Cepeda).

Je merkt het al aan het verhaal, het gaat vooral om de actiescènes. Meer dan een goede choreografie en de nog altijd prachtige Hayek heeft Everly echt niet te bieden. De film doet me dan ook een beetje denken aan de klassieke Death Wish films van Charles Bronson. Weinig verhaal, veel actie, prima bij chips en bier. Alleen nu met een hoofdpersoon die er wel goed uitziet (sorry Charles).

Extra’s

De Blu-Ray van Everly heeft niet heel veel extra’s te bieden. Een korte making of en wat extra scènes, daar moet je het mee doen. Hoewel de film best plezierig is om te kijken moet ik zeggen dat ik me niet kon motiveren om de extra’s te bekijken.

De prachtige Salma Hayek is terug in Full HD met Everly. In deze actiefilm blijkt Hayek een gevaarlijk vriendje aan de haak te hebben geslagen waardoor ze haar eigen leven en dat van haar familie moet redden. In de film zien we hoe Everly (Salma Hayek) afscheid heeft genomen van haar vriendje en Yakuza maffiabaas Taiko (Hiroyuki Watanebe). Wanneer hij ook nog ontdekt dat Everly voor de FBI werkt, is hij flink pissig. De FBI zit immers al tijden achter Taiko aan. In de hoop dat probleem uit de weg te ruimen, stuurt Taiko dan ook de nodige hired guns…

Overzicht Reviews

Cast
Verhaal
Actie

Opsomming: Everly zet een prachtige vrouw in een over the top gewelddadige actiefilm. Weinig verhaal, veel kogels. Is het een slechte film? Zeker niet. Dit soort films moeten er ook gewoon zijn. Daarom is Everly een aanbeveling voor wanneer je met vrienden gewoon een fijne actiefilm gaat kijken.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
67

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*