Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Better Call Saul (Blu-Ray)

Review: Better Call Saul (Blu-Ray)

>Na vijf succesvolle seizoenen zat het verhaal van Breaking Bad er toch echt op, maar wat hebben we genoten van Walter en Jesse. Better call Saul is de eerste spinoff van de succesvolle serie en vertelt ons hoe het toch zover is gekomen dat Saul Goodman ontstond.

Better cal Saul begint met de ambitieuze Jimmy McGill. Een jonge advocaat die al snel struikelt over de wereld van de strakke pakken en de grote bedragen. De wereld waarbij de klant op de laatste plek staat. Als zelfstandige advocaat blijkt het leven nog veel minder prettig. Hij loopt steeds weer tegen oplichters aan en natuurlijk tegen Mike die als parkeerwacht bij de rechtbank werkt en alles behalve bevriend is met onze Jimmy. Langzaam maar zeker zien we hoe Jimmy verandert in niemand minder dan Saul Goodman.

Het spel tussen Jimmy en Mike is vanaf het begin al geniaal evenals de worstelingen van Jimmy tussen zijn ideeën over goed en fout. Dit maakt wel dat dit eerste seizoen van Better Call Saul toch een heel ander gevoel geeft dan Breaking Bad. Liefhebbers van de slinkse wereld waarin Walt en Jesse zich bevonden zullen zich misschien niet helemaal herkennen in deze spinoff. Voor iedereen die ook maar iets heeft met het advocatenwereldje in de VS is het gewoon een heerlijke serie. Bovendien zegt mijn gevoel dat het in het tweede seizoen helemaal goed zal komen.

Extra’s

Voor de fans heeft Sony Better call Saul werkelijk afgeladen met extra’s. Van de bekende bloopers tot diepgaande analyses over hoe dit eerste seizoen tot stand is gekomen. Het meest interessante is wat mij betreft het stuk over het karakter van Mike. Ja, genieten…

Beschikbaarheid

Better call Saul is onder anderen verkrijgbaar via Bol.com.

Na vijf succesvolle seizoenen zat het verhaal van Breaking Bad er toch echt op, maar wat hebben we genoten van Walter en Jesse. Better call Saul is de eerste spinoff van de succesvolle serie en vertelt ons hoe het toch zover is gekomen dat Saul Goodman ontstond. Better cal Saul begint met de ambitieuze Jimmy McGill. Een jonge advocaat die al snel struikelt over de wereld van de strakke pakken en de grote bedragen. De wereld waarbij de klant op de laatste plek staat. Als zelfstandige advocaat blijkt het leven nog veel minder prettig. Hij loopt steeds weer tegen oplichters…

Overzicht Reviews

Cast
Verhaal
Extra's

Opsomming: Dé spinoff van Breaking Bad gaat (nog even) niet over drug. Sterker nog, Better call Saul heeft zich meer ontwikkeld tot een rasecht advocatendrama met de nodige zwartgallige humor. Heerlijk om te zien, maar voor mijn gevoel niet geschikt voor echt alle fans van Breaking Bad.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
87

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*