Home / PC & Consoles / PC / Rebellion start de ontwikkeling van Sniper Elite 3

Rebellion start de ontwikkeling van Sniper Elite 3

>Rebellion heeft, samen met uitgever 505 Games, aangekondigd dat het de ontwikkeling van de game Sniper Elite 3 is gestart. De game is de logische opvolger van het succesvolle Sniper Elite V2.

Sniper Elite 3 krijgt een compleet nieuwe wereld en ook de gameplay zal op de schop worden genomen. Daarnaast gaan de ontwikkelaars de nieuwe game, die in 2014 uit moet komen, enkel nog bouwen voor de next-gen platforms (PS4, Xbox One) en de PC.

Qua verhaallijn gaat Sniper Elite wel echt verder waar V2 is gebleven. We stappen dus wederom in de huid van sniper Karl Fairburne ten tijde van de tweede wereldoorlog.

“Sniper Elite V2 was voor ons zeer succesvol en we zijn erg enthousiast over de samenwerking met Rebellion voor Sniper Elite 3″, aldus Ian Howe, president 505 Games Noord-Amerika. “Fans kunnen uitkijken naar dezelfde bloedstollende actie die ze gewend zijn van de Sniper Elite games, met verrassende verfijnde en nieuwe kenmerken”.

“We zijn erg enthousiast over onze nieuwe samenwerking met 505 Games voor een vervolg dat verder bouwt op het succesvolle Sniper Elite V2. We hebben een aantal goede ideeën voor verbetering en de feedback van de fans was daarbij van onschatbare waarde. Sniper Elite V2 was slechts het begin van wat we willen doen met de franchise. Er zijn dingen waar we eerder geen tijd voor hadden die we deze keer wel mee willen nemen. We willen ons bij het maken van deze nieuwste incarnatie van Sniper Elite meer richten op een sandbox game, maar ook verder bouwen op de ongelooflijke X-Ray Kill Cam en de sfeervolle Tweede Wereldoorlog setting. We kijken ernaar uit om te zien wat Sniper Elite fans en gamers in het algemeen van dit nieuwste hoofdstuk in het verhaal vinden”, aldus Jason Kingsley, CEO, Rebellion.

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*