Home / Hardware / Audio / Plantronics komt met speciale VR headset, RIG VR
sdr

Plantronics komt met speciale VR headset, RIG VR

>Plantronics heeft in samenwerking met Playstation de perfecte headset ontwikkeld die misselijkheid tegen gaat en perfect om  de Playstation VR bril past

En ze zijn hierin uniek, want tot nu toe is Plantronics de enige partner die samenwerkt met Playstation. Dit zorgt ervoor dat de headset speciaal ontwikkeld is om keurig om de bril heen te zitten en verder niet in de weg zit, de oren zijn hierdoor wel ovaal geworden wat voor grote oren wellicht even wennen is. Wat ook erg belangrijk is dat zijn de extra luchtdoorlatende oren die zorgen voor minder misselijkheid. Een constante luchtdoorvoer zorgt er namelijk voor dat je evenwichtsorgaan niet helemaal afgesloten is en niet meer weet wat nu onder en boven is.

Verder zitten er 40 mm drivers in en een afneembare microfoon om ook gewoon onderweg gebruik te kunnen maken van de RIG VR! We hebben hem op Gamescom op gehad en het is wat je van Plantronics mag verwachten, zeer comfortabel en erg licht. Mijn oren zijn niet aan de grote kan dus ik zelf had geen last van de ovale oren. Wanneer we de Playstation VR Bril hebben zullen we ook deze testen om te zien of het echt zo goed matcht als ons beloofd is, maar daar twijfel ik stiekem niet eens aan. 😉 Hieronder een mix van onze foto’s en de persfoto’s.

De RIG VR komt uit in oktober dus dat is al redelijk snel! Voor meer info check de site van Plantronics

dav

dav

RIG 4VR Spill View

SCEE_RIG 4VR Back

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*