Home / Geen categorie / Phillips komt met 32 inch 4k monitor

Phillips komt met 32 inch 4k monitor

>Phillips heeft het een nieuwe 32 inch UHD monitor aangekondigd en breidt daarmij het assortiment 4k schermen ook uit naar het 32 inch formaat. Of dit scherm echt geschikt zal zijn voor gamers is nog te betwijfelen.

Een pracht van een monitor is de BDM3275UP zeker met een 32″ UHD paneel. De 4k resolutie van 3840 x 2160 pixels biedt natuurlijk een ontzettend scherp beeld en zal videokaarten op hun tenen doen draaien. Maar of de Phillips BDM3275UP ook daadwerkelijk geschikt is voor gaming zal nog moeten blijken uit reviews. Natuurlijk is de monitor ideaal voor designers en biedt de monitor een overvloed aan werkoppervlak voor programma’s als Photoshop, InDesign en andere grafische editting software.

Naast de geweldige resolutie draait de monitor op een nette 60 frames per seconden, dit wil nog wel eens lager zijn bij monitoren zo groot als de BDM3275UP. Ook zijn er aansluitmogelijkheden genoeg, zo zijn er een viertal USB 3.0 poorten aanwezig, DisplayPort, HDMI, VGA en DVI met Dual Link. Alles wat je zoekt in een goed uitgerustte monitor. Enkel de responstijd is wat aan de hoge kant voor de gemiddelde gamer. Mogelijk zal dit voor onvoorziene vertraging gaan zorgen tussen wat er in de game afspeelt, en wat jij op jouw scherm kan zien. In een situatie van “leven en dood” zal jij de verliezer zijn.

De Phillips BDM3275UP biedt ook de mogelijkheid om de bedrading netjes in de voet van de monitor te kunnen wegwerken.

 

Features

Type paneel IPS-AHVA LCD
Achtergrondverlichting W-LED
Schermgrootte 32 inch / 81,3 cm
Resolutie 3840 x 2160 @ 60 Hz
Kijkhoek 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Helderheid 350 cd/m²
Responstijd 12ms
Schermkleuren 1,07 miljard kleuren
Aansluitingen 4x USB 3.0, VGA, DVI D-link, DisplayPort, HDMI, MHL en audio input en output

 

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*