Home / PC & Consoles / PC / Onslaught, de nieuwe DLC voor Call of Duty Ghosts

Onslaught, de nieuwe DLC voor Call of Duty Ghosts

>De meeste gamers kennen elke map onderhand wel van COD Ghosts, daarom wordt het tijd voor nieuwe maps! In januari komt de eerste DLC met meteen een nieuw wapen en meer.

Op 28 januari is het dan zover. Natuurlijk krijgen Xbox gamers weer voorrang door de deal met Activision.

De maps 

De eerste map, `Fog´, speelt zich af aan de oevers van een duister meer. De sfeer is grimming zoals die in een horrorfilm. Oude vervallen schuren, mistige omgevingen en grotten. Er is zelf een speciale field mission en als je die haalt wordt je de iconische michael myers, een horrorpersonage van vroeger. De andere spelers weten maar al te goed wanneer iemand hem wordt. De muziek wordt dan erg anders!

De tweede map is ‘Baview’, een rustig stadje aan zee. Dit is een medium map waarbij je met alle speelstijlen wel een weg in kunt vinden. Je hebt een tram die door de map rijdt, en je kunt een field order voltooien om een Destroyer op te roepen om vervolgens je tegenstanders het leven zuur te maken.

De derde map, `Containment,´ neemt spelers mee naar een door oorlog geteisterd Zuid-Amerikaans dorpje. Je hebt twee stukken van het dorp dat gescheiden wordt door een rivierbedding. over de rivierbedding gaat één brug waar een tanker staat met radioactief spul erin. Je voelt het al aankomen, met een field order kun jij een mortar strike oproepen om de boel aan diggelen te blazen. Zowel voor snipers als run en gun liefhebbers is dit een mooi map. Je kunt lekker snipen aan beide zeiden van het dorp.

De vierde map is ‘Ignition’ een verlaten basis in Florida. Geïnspireerd op `Scrapyard´ – de populaire multiplayer map bij Call of Duty®: Modern Warfare® 2. Met de dynamische gameplay-elementen uit `Scrapyard´ strijd je als speler zowel boven als onder de grond, in verlaten pakhuizen, brandende loopgraven en rond een enorme transport crawler. Raketten crashen overal om je heen, terwijl de close-quarters combat verder gecompliceerd wordt door twee raket testplatforms, die door de strijdende krachten tegen elkaar kunnen worden ingezet. Met een field order kun je een testengine activeren om iedereen ondergronds het vuur aan de schenen te leggen en vermoedelijk nog wel wat meer dan dat.

Daarnaast introduceert Onslaught de `Maverick´, een geweer dat je kunt gebruiken als Assault Rifle én Sniper Rifle. Het ligt aan de setup van je wapen wat het wordt.

COD-Ghosts-Extinction-mode-classes-2

Extinction

De eerste aflevering van de vierdelige Call of Duty: Ghosts episode in de `Extinction´ modus, `Episode 1: Nightfall´, hoort bij het eerste DLC Pack van Call of Duty: Ghosts. Het verhaal wordt voortgedreven door twee nieuwe karakters en bevat twee nieuwe buitenaardse soorten en een exclusief wapen. `Episode 1: Nightfall´ is een voortzetting van de oorspronkelijke Extinction-experience in Call of Duty: Ghosts. In een afgelegen complex diep in de wildernis van Alaska is in het kader van het geheime Nightfall Program onderzoek gedaan naar de oorsprong van een nieuw ontdekte buitenaardse dreiging. Een klein team van elitesoldaten moet het terrein zien binnen te dringen en de hordes woeste wezens uitroeien. Hierbij stuiten ze op een drie verdiepingen hoog gevaar, imposant en dreigend zoals ze nog nooit eerder hebben gezien.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*