Home / Handheld & Mobile / 3DS / Nieuwe trailer Lego Marvel Super Heroes

Nieuwe trailer Lego Marvel Super Heroes

>Er is een nieuwe trailer vrij gegeven van Lego Marvel Super Heroes. Weet wat het is om een superheld te zijn!

Met deze trailer krijgen we een beter beeld hoe het is om een superheld te zijn. Een leuke cinematic trailer met hier en daar wat gameplay beelden. Het ziet er allemaal goed uit!

In de game strijd je met superhelden tegen superschurken. Je kunt spelen als Spiderman, de Hulk, Captain America enz. Dit gebeurt veelal op bekende locaties zoals inManhattan, de X-Mansion of de Stark Tower. Kortom lekker veel Marvel en dit allemaal in de gelikte Legostijl. De game komt uit op 13 november voor de Xbox360, PS3, PC, Wii U, PS Vita en de Nintendo 3DS. Hij komt ook uit voor de PS4 maar dan eind november.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*