Home / PC & Consoles / PC / Mortal Kombat X, Reptile trailer

Mortal Kombat X, Reptile trailer

>Half mens half roofdier/lizard, bekijk zijn vechtstijl en bijt je vast in dit karakter!

Zuur, onzichtbaar, een tong als een kameleon. Ja dat zijn leuke trucjes, of je er ook kampioen mee wordt is altijd lastig te beantwoorden in Mortal Kombat, er zijn immers genoeg andere rare karakters. Maar voor vandaag Reptile in de schijnwerpers.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*