Home / PC & Consoles / PC / Middle-Earth: Shadow of Mordor launch trailer

Middle-Earth: Shadow of Mordor launch trailer

>De game komt over twee dagen uit voor de next-gen, traditiegetrouw is er dan altijd een launch trailer!

Deze trailer zoekt de verdieping in het verhaal omtrent Talion die wraak zoekt.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*