Home / Hardware / Logitech lanceert de C922 Pro webcam voor gamers

Logitech lanceert de C922 Pro webcam voor gamers

>Al zolang ik me kan herinneren heb ik webcams van Logitech in huis gehad. Dat het bedrijf een enorme expertise heeft opgebouwd wordt duidelijk met de S922 Pro webcam. Deze webcam moet dezelfde kunstjes kunnen vertonen waar Razer met haar nieuwe webcam een Intel Realsense opstelling voor nodig heeft.

De Full HD webcam van Logitech G heeft maar één lens en één 1080p Full HD beeldsensor. Toch kan de camera doormiddel van objectherkenning de gamer en achtergrond van elkaar scheiden. Zonder een irritant groen doek op te moeten hangen. Hierdoor wordt je tijdens livestreams zonder moeite over het beeld van de game geprojecteerd.

Logitech heeft voor de software samengewerkt met Xsplit. Xsplit is dé software om webcam streams mee op te zetten. Wanneer je de C922 Pro koopt, krijg je meteen een licentie om drie maanden gebruik te maken van Xsplit Premium.

De beeldprocessor in de C922 Pro is snel genoeg om op Full HD met 30 frames per seconde te werken of 60 frames per seconde op 720p. Een microfoonset met ruisonderdrukking maakt het geheel af.

Beschikbaarheid

De Logitech C922 Pro Webcam is nu verkrijgbaar voor €99,99.

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*