Home / Handheld & Mobile / 3DS / Lego The Hobbit, 3 nieuwe dlc paketten

Lego The Hobbit, 3 nieuwe dlc paketten

>Warner Bros. is er maar druk mee, drie nieuwe dlc’s voor The Hobbit!

Begin aan de volgende fase van je Lego The Hobbit avontuur met drie nieuwe content pakketten, nu beschikbaar voor download via Xbox Live en PlayStation Network! Reizende spelers door Midden-aarde hebben toegang tot meer bekende personages, coole nieuwe wapens en duizenden nieuwe side quests met twee nieuwe karakter pakketten en een fantastisch nieuw item pakket.

The Big Little Character Pack – Breng een beetje angst en terreur in de harten van je vijanden met Baby Smaug, of geniet van een gastoptreden van Baby Gimli uit de Lord of the Rings Trilogie. De LEGO big figure Snow Troll schudt iedereen wakker en je hebt de kans om als Bandobras “Bullroarer” Took of een Stone Dwarf uit Erebor te spelen.

De Side Quest Character Pack – Neem de leiding over LEGO big figures, River Troll of Girion, de laatste heer van Dale. De edele Elk biedt je transport aan naar de bestemming van je keuze, of je ga de strijd aan met de onverschrokken Dwarf soldaat.

The Battle Pack – Vernietig Morgul LEGO met het Shadow Sword, rust jezelf uit met Jeweled Mithril Armor gemaakt door het beste vakmanschap van de dwergen, of activeer de Light Orb Shield voor de ultieme bescherming. De Axe Guitar, Orc Cleaver en Orc Bow maken korte metten met je tegenstanders, terwijl een paar Lake-town Boots en Smaug zijn voeten je in stijl het avontuur tegemoet laten gaan. Met de Buddy-up Gloves kun je dwars door Buddy-up slaan, terwijl Smaug zijn hoofdtooi en de  Dwarf King Wig ervoor zorgen dat je aanwezigheid te allen tijde majestueus is.  

Ik zeg heel veel plezier en succes om ook dit nieuwe gedeelte van de game uit te spelen!

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*