Home / PC & Consoles / PC / Just Cause 3 Sky Fortress DLC nu beschikbaar

Just Cause 3 Sky Fortress DLC nu beschikbaar

>Nou ja voor de season pass houders dan! Voor de rest is hij 24 maart verkrijgbaar. Wat het nu inhoudt zie je hier.

Wat de naam al doet vermoeden speelt deze DLC zich af in de lucht. Dat betekend dus dat je wel wat mobieler moet worden en daarom komt Square Enix met de Bavarium wingsuit die fungeert als een soort motor!

unnamed (3)

En je vecht voornamelijk tegen dodelijk robots. Dit vraagt om een nieuw wapen. De Splitter Assault Rifle, wederom gemaakt van Bavarium!

unnamed (1)

Heb je nu wat meer verdediging nodig tegen al die vervelende drones? Dan maak je toch je eigen drone die met je mee vecht.

unnamed

Vecht tegen de nieuwe dreiging vanuit de lucht. Deze DLC is de eerste in de land,lucht en zee expansion. Ā Check hieronder de vid wat je kunt verwachten van de DLC. Ik zeg dat het weer een stap verder gaat in de Just Cause reeks! Nog gekker, nog groter en nog absurder! Heerlijk šŸ˜€

 

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieƫn vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*