Home / PC & Consoles / PC / E3: The Crew 2

E3: The Crew 2

>De Franse Ubisoft studio Ivory Tower heeft de laatste jaren gewerkt aan de opvolger van The Crew. Met een nieuwe visie brengen zij ons een The Crew 2. En we zullen niet enkel het asfalt in de Verenigde Staten onveilig maken.

The Crew 2

Meer dan twee jaar geleden maakte we kennis met The Crew. Een game die de hele Verenigde State als speelveld gebruikte. Ubisoft en zijn studio Ivory Tower zijn aan de slag gegaan met een nieuwe visie voor The Crew 2. De Amerikaanse motorsport word zo central gehouden en niet alleen het racen met sportauto’s is mogelijk. Ook kunnen we aan de slag met motoren, boten en vliegtuigen. Op circuits, op straat in de bergen, op het water en in de lucht is er uitdaging voor snelheidsduivels.

Motornation

De open wereld van de Verenigde Staten is volledig herontworpen. Ivory Tower zegt zijn grenzen te hebben verlegd om zo de meest indrukwekkende open wereld ooit te creeëren. The Crew 2 biedt je de mogelijkheid om door de mist en wolken boven de Rocky Mountains te vliegen, Rubber verbranden op de openbare weg, op hoge snelheid te varen door rivieren en de Grand Canyon te verkennen. De nieuwste technieken worden gebruikt om de lucht, water en vegetatie zo realistisch mogelijk te weergeven.

The Crew 2 – Motorsport families

Door heel het land ontmoet je vier verschillende motorsport families. De street racers, pro racers, off-road experts en de freestylers. Elke familie heeft zo zijn eigen cultuur, disciplines en unieke hoofdkwartier. In dit hoofdkwartier kan je mensen ontmoeten, voertuigen verzamelen en deze aanpassen.

The Crew 2 rewards program

Het reward programma van The Crew beloond trouwe spelers die ook de eerste uitgave van de game hebben gespeeld. Trouwe spelers worden beloond met tot wel 18 voertuigen voor nieuwe avonturen in The Crew 2.

Release

Een precieze release datum voor The Crew 2 heeft Ubisoft nog niet bekend gemaakt. Begin 2018 zal de game verschijnen voor de PC en alle platformen van de PlayStation 4 en Xbox One.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*