Home / Hardware / Audio / E3: Sony onthult 20th anniversary PS4 controller en Headset

E3: Sony onthult 20th anniversary PS4 controller en Headset

>Sony liet een nieuwe headset en controller voor de Playstation 4 zien tijdens de E3. Het gaat om de 20th anniversary Dualshock 4 controller en de Gold Wireless Headset.

Beide devices zijn voorzien van het originele grijze Playstation kleurtje en gekleurde logo. De 20th anniversary Dualshock 4 controller zal zo beschikbaar zijn voor iedereen die interesse heeft in tegenstelling tot de 20th anniversary PS4 console. De Gold Wireless headset is een nieuwe toevoeging in het assortiment van Sony hardware en past uitstekend bij de controller.

Beide devices zullen in september verkrijgbaar zijn, de controller gaat zo’n $64,99 kosten, de Gold Wireless headset $99,99. Vermoedelijk kunnen we de prijzen in dollars ook in euro’s verwachten.

 

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*