Home / PC & Consoles / PC / Destiny, meerdere trailers, werelden clans en meer

Destiny, meerdere trailers, werelden clans en meer

>Bungie en Activision hebben meerdere trailers uitgebracht waarin we de diverse werelden zien, er meer wordt verteld over het clansysteem en meer!

In deze video leggen de devs uit wat je er te wachten staat. Wie Ghaul is, waarom hij the Light voor zichzelf wilt en wat daarmee de stand van zaken is voor jou als guardian. Ze leggen de nieuwe subclasses uit en meer. Check het!

De volgende video gaat over de diverse werelden en minder laadtijden. Moest je voorheen nog eerst naar orbit en daarna nog een bestemming kiezen, nu niet meer. Nu kun je direct van de ene naar de andere planeet gaan. Met op iedere planeet een andere voormalige vanguard legende is er voor elke classe iets unieks te beleven.

Dan als laatste trailer die gaat over clans. Over de nieuwe manier om snel nieuwe vrienden te vinden. Mis je een speler voor die ene laatste spot dan kan die snel ingevuld worden door iemand anders buiten je clan. En dat allemaal om ook eens die end content te spelen, ook als niet zoveel vrienden van je de game spelen. Ik zeg een dikke plus want daar liep ik nog wel eens tegenaan.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*