Home / Handheld & Mobile / 3DS / Cover Lego The videogame onthult

Cover Lego The videogame onthult

>Vandaag heeft Lego de boxart onthult van Lego The videogame.

Jij speelt als de onwaarschijnlijke held Emmet en wordt bijgestaan door enkel andere verzetsstrijders waaronder Batman!

Hieronder nog enkele screenshots voor de liefhebbers. Voor meer info over de game die in februari 2014 uitkomt zie de website

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*