Home / PC & Consoles / PC / Call of Duty®: Ghosts Devastation, nu ook voor de PS en PC

Call of Duty®: Ghosts Devastation, nu ook voor de PS en PC

>Xbox kon al genieten van deze DLC vanaf 3 april, maar nu is het dan ook tijd voor de andere consoles om ook kennis te maken met deze DLC.

Als je niet meer weet wat deze DLC ook alweer inhield, hier nog een korte samenvatting:

·         Ruins: Deze map speelt zich af in een uit meerdere verdiepingen bestaande Maya-tempel  die zeer geschikt is voor zowel long-range wapens als close-quarters combat. Spelers die de Field Order van de map volbrengen, krijgen de mogelijkheid om niet alleen een van de grootste actiefilmsterren van Hollywood te worden, maar óók de beste en meest dodelijke jager van het hele Melkwegstelsel: de Predator.

·         Collision: Decor zijn de verwrongen restanten van een vrachtschip dat in aanvaring is gekomen met een brug in New York City. De uitgebrande voertuigen en gesloopte zeeschipcontainers zijn geknipt voor run-and-gun spelers.

·         Behemoth: Spelers strijden in een enorme opgraving in Zuid-Amerika. De lange zichtlijnen in deze map zijn ideaal voor het gebruik van long-range wapens. Maar ook voor heftig SMG- en Shotgun-werk zit je goed als je het krappere binnenste van de controleruimtes betreedt.

·         Unearthed: Dit is een herziene versie van fanfavoriet ‘Dome’, een map die uitkwam bij Call of Duty®: Modern Warfare® 3. “Unearthed” zit vol nieuwe geheimen en artefacten die hun oorsprong hebben bij de Cryptids. In deze compacte een veelzijdige map kunnen alle typen spelers hun hart ophalen.

En verder nog een nieuwe Extinction map waar het verhaal verder gaat.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*