Home / PC & Consoles / PC / Batman: Arkham Knight nu beschikbaar

Batman: Arkham Knight nu beschikbaar

>Batman: Arkham Knight is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Playstation, Xbox One en PC. Dit is het nieuwste en meteen ook het laatste deel uit de Arkham serie.

De langverwachte game van Warner Bros. is dan eindelijk uit, Arkham Knight biedt een grootte open wereld. Trailers en andere gameplay beelden toonden al wat de game te bieden had, binnenkort lees je alles in onze review!

Scarecrow heeft de schurken van Gotham City, waaronder de mysterieuze Arkham Knight, verenigd en is van plan om Batman voor eens en altijd uit te schakelen. Batman zal alle wapens uit zijn arsenaal moeten inzetten. Met de ontzagwekkende vuurkracht van de Batmobile en de steun van zijn bondgenoten moet hij Gotham van de ondergang redden. Het wordt een lange nacht.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*