Home / PC & Consoles / PC / Assassins Creed Syndicate release date & info

Assassins Creed Syndicate release date & info

>Met de bekendmaking van AC: Syndicate gaf Ubisoft ook meteen de release datum prijs. Deze vindt je op Entert1, en natuurlijk andere belangrijke info!

Het lukt Ubisoft op dit moment aardig om jaarlijks een sterke Assassins Creed titel neer te zetten. Syndicate zal in de voetsporen van Unity treden met dezelfde engine en vele andere vergelijkingen op grafisch gebied.

De grootste veranderingen zijn vooral het tijdperk en de modernisering van de wereld en ook de Assassins. Het authentieke zwaardvechten zal misschien verdwijnen, maar we krijgen daar snelle close-combat voor terug. Ook lijkt met Evie, stealth, weer iets belangrijker te worden.

Ubisoft Quebec werkt samen met acht andere Ubisoft studios aan Syndicate om de game voor de release date van 23 oktober klaar te krijgen. In de eerste instantie zal de game opnieuw enkel voor Playstation 4 en Xbox One te krijgen zijn. De port voor de PC zal iets later, maar nog wel deze herfst te spelen zijn.

Syndicate lijkt een dijk van een game te worden, en het hergebruiken van Unity engine belooft veel goeds. De studio’s hebben meer ervaring opgedaan met de engine en kunnen voor een nog betere release gaan zorgen.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*