Home / PC & Consoles / PC / Alien: Isolation trailer serie

Alien: Isolation trailer serie

>De release van de nieuwe game Alien: Isolation komt dichterbij, slechts een maand te gaan. Het team brengt daarom een serie van drie trailers uit voor de fans.

De eerste trailer uit de serie “How will you survive” is vandaag al te bekijken. Er zijn enkele gameplay beelden te zien, spelers moeten een hele nieuw set vaardigheden leren om zich een weg door de game te banen.

Alien: Isolation is een first-person survival horror game die dezelfde spanning weet op te wekken als de filmklassieker van Ridley Scott uit 1979. Spelers verkeren constant in angst en dodelijk gevaar terwijl een onvoorspelbare, meedogenloze Xenomorph ze achtervolgt en vermoordt in de schaduw. Zwak en slecht voorbereid moet je grondstoffen zoeken, geïmproviseerde oplossingen bedenken en je verstand gebruiken, niet alleen om de missie te doen slagen, maar ook om gewoon in leven te blijven. 

De releasedate staat voor 4 oktober, de game komt uit voor de PC en beide Xbox en Playstation consoles.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*