Home / PC & Consoles / PC / Activision lanceert de game Spider-man 2 !

Activision lanceert de game Spider-man 2 !

>Activision heeft de nieuwe game Spider-man 2 gelanceerd. Met een nieuwe single-player, third-person action-adventure game met wereldberoemde held Spider-Man. Spider-man 2 is gebaseerd op de film van Spider-man 2. 

De game siddert van de energie en de spanning die kenmerkend zijn voor de vele langlopende superhelden . Liefhebbers die op zoek zijn naar een uniek avontuur dat verder gaat dan het verhaal dat in de film wordt verteld, kunnen zich in deze game volledig uit gaan leven!

Activision vertelde dat ze bij het maken van de game veel samen hebben gewerkt met Marvel. Ze hebben samen nieuwe verhalen bedacht om The amazing Spider-man 2 ook zonder de film helemaal overeind gehouden wordt. In de hoofdrollen staan Peter Parker, de man achter het masker, en zijn meest beruchte vijanden, zoals Electro, Kingpin en de Green Goblin, maar daarnaast spelen ook andere characters een rol. De game is zeker niet alleen gebaseerd op de film want het heeft een verhaal-lijn die verder gaat dan in de film

Bij de ontwikkeling van The Amazing Spider-man uit 2012 heeft Beenox gefocust op het nieuw leven inblazen en het verfijnen van het bestaande basis onder het actieavontuur, zoals dat werd gelegd in het origineel. Beginnend met de playground van New York City legt The Amazing Spider-Man bij zijn herschepping van Manhattan de nadruk op open-world en dat resulteert o.a in nieuwe mooie graphics, mooie architectuur en allerlei uitdagingen en verrassingen die je als speler gaat ontdekken. 

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*