Home / PC & Consoles / Xbox 360 / Xbox One krijgt mogelijkheid om Xbox 360 games te spelen

Xbox One krijgt mogelijkheid om Xbox 360 games te spelen

>De feature die eigenlijk elke next-gen console zou moeten hebben, de mogelijkheid om al jouw oude games te kunnen spelen op de nieuwe console. Microsoft introduceert deze functie nu voor zijn Xbox One.

De backwards-compatibilty modus die nu door Microsoft word geïntroduceerd voor zijn Xbox One stelt je in staat om zo’n honderd Xbox 360 titels te spelen op de nieuwe console. Wanneer je één van deze titels in jouw bezit heb, kan je gratis de game downloaden voor jouw Xbox One. Microsoft zegt dat de games op Xbox One vrijwel identiek spelen aan de Xbox 360.

Er is altijd veel vraag geweest naar een feature als deze op de next-gen consoles. Microsoft is nu de eerste die deze stap zet, wie weet zal Sony deze keer Microsoft volgen in zijn vaarwater. Laten we het hopen!

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*