Home / PC & Consoles / PC / WRC 5 nu verkrijgbaar

WRC 5 nu verkrijgbaar

>Big Ben Interactive released vandaag zijn nieuwe rally-game WRC 5. Dit is de officiële game van het 2015 FIA World Rally Championship.

WRC 5 brengt nog meer realisme mee dan alle voorgaande games, en natuurlijk de grafische update ziet er super goed uit. Voor het eerst zal de ondergrond ook daadwerkelijk een realistische invloed hebben op de handling van de auto. Spelers kruipen in de huid van één van de WRC coureurs om dit prestigieuze evenement te winnen.

Vandaag is de game verkrijgbaar voor Playstation 4, Xbox One, PC, Playstation 3, Xbox 360 en zelfs voor de Playstation Vita. Ook heeft Big Ben Interactive een nieuwe trailer uitgebracht met in-game beelden van de Volkswagen Polo R WRC, deze trailer kan je hieronder bekijken.

Lees nu de review van de PS4 game WRC5

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*