Home / PC & Consoles / PC / World of Tanks update 9.9

World of Tanks update 9.9

>Wargaming heeft World of Tanks opnieuw een flinke update gegeven. Veel aanpassingen en een grote uitbreiding voor de nieuwe Domination speelmodus welke in update 9.8 geïntroduceerd werd.

Het uitbreiden van de Domination speelmodus houdt eigenlijk in dat er meer verschillende interessante variaties worden geïntroduceerd. Er komen meer Tier 10 tanks beschikbaar voor Domination, andere verdelingen voor teams en nieuwe maps.

Enkele drastische veranderingen hebben plaatsgevonden op de map The Swamp, zo is er een kasteel verschenen en is het midden van de map volledig aangepast met nieuwe heuvels. In het algemeen is de belichting en het water realistischer weergeven op de kaarten, daarbij zouden deze aanpassingen ook minder van de computer vragen.

Tanks en Tank tree’s hebben ook enkele aanpassingen gekregen. Zo is de frontal armor van de Soviet IS serie aangepast waardoor het pantser minder snel te penetreren is door kleinere kaliber tanks. Dit was nogal een probleem met tanks als de IS en IS-3.

Japan beschikt nu over de Duitse Tiger tanks als een Tier 7 heavy tank. Als laatste is er ook een light tank bij gekomen met zo goed als geen pantser, wel is deze light tank uitgerust met serieus geschut en haalt bijna de 60 km/u.

Meer informatie vindt je op deze pagina van Wargaming. De video voor update 9.9 vindt je hieronder!

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*