Home / Geen categorie / Wolfenstein: The New Order dan nu uit!

Wolfenstein: The New Order dan nu uit!

>Bethesda heeft vanaf vandaag de moeder der shooters in de winkel liggen!

Vorig jaar tijdens de GamesCom heb ik voor het eerst de game gespeeld en het voelde meteen goed! De sfeer, de controlles, Wolfenstein in een mooi nieuw jasje dat goed past.

Afijn genoeg geschreven, de game is uit voor de PS3,PS4, Xbox 360, Xbox One en de PC. Veel speelplezier!

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*