Home / TV & Films / Bioscoop / Warner Bros. kondigt zestien nieuwe films aan

Warner Bros. kondigt zestien nieuwe films aan

>Na de enorme kassuccessen van de Marvel films (o.a. bij Sony en Disney), komt Warner Bros. met 10 films vol superhelden uit de stallen van DC Comics. Al deze films verschijnen tussen 2016 en 2020. Daarnaast komt Warner Bros. met drie nieuwe Harry Potter titels en drie nieuwe LEGO films.

De eerste DC Comics films is geen heel grote verrassing. Het gaat om Batman versus Superman: Dawn of Justice. Een film waar al heel lang over wordt gesproken. De negen overige films zijn Suicide Squad, Wonder Woman, Justice League Part One, Te Flash, Aquaman, Shazam, Justice League Part Two, Cyborg en Green Lantern. Warner Bros heeft ook te kennen gegeven dat er nog ruimte is voor solofilms van Superman en Batman.

In 2016, 2018 en 2020 zak ook Harry Potter weer op het witte doek verschijnen. Deze films worden gebaseerd op het Fantastic Beasts and Where to Find Them boek. J.K. Rowling zal zelf het script voor de film verzorgen. Voor de eerdere films deed ze dit niet.

Uit de LEGO stallen kunnen we de komende jaren genieten van de films Ninjago (2016), The LEGO Batman Movie (2017) en The LEGO Movie 2 (2018). Met name de LEGO Batman film is een opvallende. Eerder al werd een animatiefilm van LEGO Batman verkocht naar aanleiding van de animaties in de bijbehorende game.

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*