Home / Handheld & Mobile / 3DS / Warner Bros. kondigt LEGO The Hobbit aan

Warner Bros. kondigt LEGO The Hobbit aan

>Na de gigantische wereld van LEGO Lord of the Rings te hebben verkend, is het tijd voor het volgende avontuur vol Hobbits, agressieve dwergen en een grijze tovenaar. LEGO neemt ons mee in de wereld van The Hobbit.

De nieuwe game brengt het verhaal van de hele The Hobbit trilogie naar de wereld van LEGO. Om nog niet al te veel van het laatste deel van de filmreeks weg te geven moet je nog wel even wachten. De game staat namelijk voor volgend jaar op de planning. Hij bevat dan dus ook de verhaallijn van de laatste film The Hobbit: Desolation of Smaug.

Voor iedereen die de films niet volgt, The Hobbit is het dunne boekje dat na The Lord of the Rings verscheen en het verhaal vertelde over de rol van de Hobbits bij het ontstaan van de ring. Een prequel dus. Het is knap werk van filmmaker Peter Jackson dat hij The Hobbit qua verhaal net zo lang heeft weten te maken als de LOTR serie ;-).

Hoewel de films de nodige heftige scènes bevatten, is LEGO The Hobbit weer een echte familiegame die makkelijk genoeg is voor de kleintjes en voldoende grappen voor de oudere spelers bevat. De game bevat bekende locaties als Bag End, Bilbo’s Hobbit-hole in Hobbiton, de verraderlijke High Pass in The Misty Mountains, de dieptes van Goblin-town, Mirkwood en Rivendell.

Met ondersteuning voor de Xbox One en PS4 is The Hobbit meteen een next-gen game geworden. Vrees echter niet wanneer je nog een andere console in huis hebt. De game verschijnt namelijk ook gewoon op de Xbox 360, PS3, PS Vita, Wii U, 3DS, PC en Mac.

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*