Home / Handheld & Mobile / 3DS / Vliegen in de nieuwste Pokémon game!

Vliegen in de nieuwste Pokémon game!

>Elke game van Pokémon brengt weer meer diepgang in de serie. Nu dus ook vliegen.

Natuurlijk, je kon al wel vliegen, maar dan alleen naar Pokémoncenters, nu ben je gewoon in  staat om routes af te vliegen enzovoort. Er is enkel wel een klein probleempje. De enige Pokémon die dit kan zijn de legendarische Pokémons Mega Latios of Mega Latias. En je zag het wellicht al aan de namen, ze moeten  ook nog eens Mega-evolueren! Er is dus wel wat werk aan de winkel.

Je kunt de Pokémon echter niet zomaar vangen.Daarvoor moet je namelijk een Eon-ticket hebben  om naar de Zuidereilanden af te reizen om daar die ene Pokémon te vangen, dat ligt namelijk aan welke versie je hebt gekozen. Hoe je deze ticket krijgt wordt nog niet bekend gemaakt. Daar moeten we dus nog even op wachten!

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

2 reacties

  1. Mochten jullie nog testers voor deze game zoeken dan meld ik me bij deze aan

    • Hallo Patrick,

      Bedankt voor je reactie, maar wij hebben enkele diehard Pokémonmasters op de redactie werken, dus ik ben bang dat die game al vergeven is!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*