Home / Geen categorie / Twee nieuwe headsets Plantronics

Twee nieuwe headsets Plantronics

>Een variant voor de PS4 genaamd Plantronics RIG 500HS, en de draadloze variant Plantronics GameCom P80. Daarmee zet Plantronics wederom een stap om de gamewereld te voorzien van diverse hoogwaardige headsets!

Allereerst even kort de Plantronics RIG 500HS:

Er is geen onnodig materiaal gebruikt. Dit komt omdat de hele headset voor een groot deel uit elkaar te halen valt. De oren kun je eraf halen, de microfoon enz. In Amerika zijn er plannen, of die zijn er inmiddels al ;), om zo een geheel eigen custome made headset te maken met diverse prints van de hoofdband, microfoon en de oren. Maar dit maakt deze headset dus de lichtste over ear headset die er te koop is. En als we Plantronics een beetje kennen zal het met het geluid ook wel goed zitten. Maar dan gaan we nog uitgebreidt testen uiteraard. Hieronder wat kleine specs:

 Met officiële PlayStation licentie

 Een duurzame en flexibele hoofdband

 Een zelfregelende draagband voor extra comfort

 Gesloten oorschelpen met verwijderbare ‘flip-up’

microfoon

 Comfortabele oorkussens

plantronics-rig-500hs

Dan de Plantronics GameCom P80:

De draadloze headset voor zowel PC, MAC als de PS4. een USB kan de headset met gemak verbinden. Geen draden meer, kan vooral handig zijn wanneer je afk bent, of met je PS4 controller even wat lekkers wilt pakken uit de keuken en toch nog steeds alles kunt horen en/of spreken!

De kenmerken van de GameCom P80 op een rijtje:

 Tot 13 uur speeltijd op batterijlading

 Draai de microfoon omhoog voor mute

 Bediening op oorschelpen

 Flexibele microfoon met noise-canceling

 Lichtgewicht, comfortabel en flexibel

 Compatibel met PS4, PC en MAC

plantronics 500

Beide headsets zijn al te koop en binnenkort is er wellicht ook een review te lezen op onze site. Hier de headset waar het allemaal min of meer mee begon voor Plantronics, de Plantronics R.I.G. en inmiddels dus ook al een upgrade heeft gehad, mocht je een ijkpunt zoeken waar de Plantronics headset tot in staat zijn.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*