Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / True Blood seizoen 6 vanaf vandaag in de winkel

True Blood seizoen 6 vanaf vandaag in de winkel

>Vanaf vandaag ligt het zesde seizoen van True Blood in de winkel. De serie True Blood is ontstaan uit de boekenreeks “The Southern Vampire Mysteries” van Charlaine Harris en beloofd een spannende opbouw. De serie zal na het volgende seizoen namelijk stoppen.

In dit zesde seizoen is van autoriteit nauwelijks sprake terwijl mens en vampier het conflict met elkaar aan gaan. Nu ‘Billith’ leert omgaan met de nieuwe krachten, waarmee hij aan het einde van seizoen 5 uit een poel met bloed tevoorschijn is gekomen, verklaart de gouverneur van Louisiana, Truman Burrell (Arliss Howard), de oorlog aan vampiers, compleet met anti-vampierwapens en een hightech interneringskamp. Ondertussen bereiden Sookie en Jason zich voor op een ontmoeting met de moordenaar van hun ouders, de mysterieuze en stokoude Warlow.

De Blu-Ray schijven van True Blood zijn voorzien van een berg met extra’s die je weer een uitgebreide blik achter de schermen bieden. Daarnaast staat er een interactieve gids op die je haarfijn de relaties tussen de karakters uitlegt.

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*