Home / PC & Consoles / PC / Tropico 5 nieuwe trailer

Tropico 5 nieuwe trailer

>Kalypso Media heeft al weer de 5e editie uitgebracht van Tropico, nu nog meer te managen en te regeren.

Welke El Presidente ben jij? Een dicator, een belastingsparadijs of toch iets anders. De keuze is aan jou, bouw een samenleving op naar jou wenst en deal met de problemen die het met zich meebrengt!

De game is al verkrijgbaar voor de platformen PS4, Xbox360 en de PC.

 

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*