Home / PC & Consoles / PC / Transformers Devastation trailer

Transformers Devastation trailer

>Een eigentijdse game met coole stripgraphics, het is verfrissend!

De transformersgames zitten altijd vol actie en snelheid, zo ook deze game. En deze heeft zelfs een eigen tintje, het lijkt er namelijk op alsof je in een strip zit! Persoonlijk vind ik dat altijd wel erg vet om het net even anders te doen dan de rest en ik ben dan ook zeker benieuwd naar deze game. Je kunt vliegen, rijden en natuurlijk transformeren om up close en personal, de strijd te beslechten. Dat zien we dan ook zeker terug in deze trailer.

De game komt uit later dit jaar uit op PlayStation4, PlayStatio®3, Xbox One, Xbox 360 en Windows PC via Steam. Bezoek voor de laatste updates  www.TransformersGame.com en www.facebook.com/TransformersGame.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*